ataköy veteriner hizmeti

 

Ataköy bölgesinde en iyi hizmeti sunan "Şirinvet Veteriner Kliniği" siz ve sevgili hayvanlarınız için burada. Uzman ekibimiz hayvan sağlığı ve mutluluğu konusunda uzman ve tecrübelidir.

Kliniğimizde en son teknolojik araçlar ve cihazlar kullanılarak en yüksek kalitede hizmet verilmektedir. Ayrıca, sevgili hayvanlarınıza özenle bakan ve ihtiyaçlarını anlayan bir ortam sunuyoruz. 
Minik Dostlarımız için en iyi hizmeti sunmak için buradayız ve sizlere yardımcı olmak için hazırız.

 0(212) 607 1700

Konum

Ataköy merkez semtinde 6 dakikalık mesafede olmamız acil müdahale veya zaman problemi olan kişiler için önemli kriterdir.

Google Maps ile klinik adresimizi görüntülemek için tıkla.


Geçmişimiz

11 yıllık geçmişimiz bizlere çok büyük bir tecrübe kazandırmıştır.Bu geçen süre zarfında kendimizi ve kliniğimizi her zaman geliştirmeye devam ettik.Bilimi rehber edindik ve uyguladığımız her tedavi yöntemini bilimin ışığında gerçekleştiriyoruz. 


Hekim Kalitesi

ŞirinVet Veteriner Kliniği bünyesinde çalışan her hekim alanında en başarılı hekimler arasından seçilmiştir.Hayvan sevgisi ile dolu olan hekimlerimiz gelen hasta hayvanlara sevgi ile yaklaşmaktadır.


Nöbetçi Veteriner

Acil her durum için 0212 607 1700 numarası üzerinden saat gözetmeksizin bizimle iletişime geçebilirsiniz.Ataköy'de nöbetçi veteriner arayarak geçireceğiniz zaman minik canlar için ölümcül bir zaman kaybı olabilir.Böyle kötü bir durum yaşamamak için mutlaka bizimle iletişime geçin.


Yoğun Bakım Ünitesi

Yoğun bakım ünitelerimiz normal bir hastaneden farksız hertürlü teknolojinin bulunduğu acil durum üniteleridir.Gerekli durumla minik dostlarımız buralarda yatılı olarak tutulmaktadır.

Ataköy'de Hangi Hayvan Türlerine Hizmet Veriyoruz ?

Ataköy Şirinvet Veteriner Kliniğimiz, tüm hayvan türlerine sağlık hizmeti vermektedir. Kedi, köpek, kuş, kemirgen ve diğer evcil hayvanlar için kliniğimizin ekibi deneyimli ve eğitimli bir şekildedir ve tüm sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için hazırdır. Kliniğimiz, hayvanlarımız için en iyi hizmeti sunmak için burada ve sizlere yardımcı olmak için hazır.

Klinik İletişim: 📞 0(212) 607 1700
Konum: 🏥 Google Maps