İstanbul Avrupa Sultangazi ilçesi veteriner hizmeti için Şirinvet doğru adres ! Şirinvet Veteriner Kliniği ile evcil hayvanlarda meydana gelen sağlık problemleri ortadan kalkıyor.Tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmeniz.

513 bin kişilik nüfusa sahip olan bu ilçede birçok minik dostumuz hastalanmakta,kaza geçirmekte veya farklı rahatsızlıklar yaşamaktadır.Bahçelievler ilçesinde uzman-yenilikçi ve teknolojik klinik anlayışımız ile 10 yılı aşkın süredir hizmet vermekteyiz.

Nasıl Kliniğe Gelebilirim ?

Sultangazi ilçesinden Şirinvet Kliniğine ulaşmak isteyen kişiler aşşağıda yer alan adresi kullandıkları harita uygulamasına yazarak yol tarafi alabilir.

Adres : Siyavuşpaşa Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No: 134/A Bahçelievler - İstanbul

İletişim : 0212 607 1700

Hizmet Kapsamı

Veteriner Kliniği olarak hizmet kapsamımızda sınır yoktur kedi,köpek,kuş,tavşan,ördek,egzotik hayvanlar ... gibi sınırsız türe sağlık hizmeti sunmaktayız.Onların yaralarını,hastalıklarını çözüme kavuştururken kesinlikle tür ayrımı yapmamaktayız.Tedavi öncesi ve sonrası daima bilgilendirmeler ile sizlerinde bilinçlenmesine katkı vermekteyiz.

Sultangazi'den gelecek tüm hayvanlar medikal cihazlarımızın ayrıcalıklarından faydalanmış olacaktır.Hayvanlara özel tasarlamış ve geliştirilmiş cihazlar iie onlara zarar vermeden en doğru verileri öğrenebiliyoruz.Deri altı ve deri üstü hastalıkları,kalp ve beyin hasarları,kırık veya ezilmiş bölge gibi birçok sorun artık bilgisayar destekli ekipmanlar ile nokta atışı tedavi ediliyor.

Klinik İletişim: 📞 0(212) 607 1700
Konum: 🏥 Google Maps