Başakşehir Veteriner : İstanbul ilinin bir ilçesi olan Başakşehir, hayvanlara kaliteli tıbbi bakım sağlayan birçok veteriner hekime ev sahipliği yapmaktadır.Köpeğiniz, kediniz, kuşunuz veya tıbbi müdahale gerektiren başka bir evcil hayvanınız olsun, Şirinvet Veteriner Kliniği gerekli hizmeti sağlamaktadır.

Türkiye'nin en yoğun şehiri olan İstanbul'da veterinerlik hizmeti vermekteyiz.Teknoloji , tecrübe ve lokasyon olarak İstanbul başakşehir ve diğer tüm ilçelerden basit şekilde ulaşabilirsiniz.

Şirinvet Veteriner Kliniği

Verdiğimiz Hizmeler ; 

Muayene Cerrahi İşlemler Endoskopi
Göz Hastalıkları İç Hastalıklar Kulak Hastalıkları
Görüntüleme Cihazları Aşı Uygulamaları Mikro Çip
Yatılı Tedavi 7/24 İletişim Yoğun Bakım

İstanbul'un Başakşehir ilçesinden kliniğimize gelecek kedi,köpek,kuş ve egzotik canlılar gelişmiş teknolojimizden faydalanacaktır.Başakşehir 1.etap,2.etap,4.etap ve 5.etap bölgelerinden profesyonel veteriner hekimlerimize randevu oluşturabilirsiniz.

Değerli Pet Sahipleri ; 

Size en iyi hizmeti sunmak amacıyla çıktığımız bu yolda, bizi tercih etmeniz için birçok nedeniniz bulunmaktadır. İşte bunlardan bazıları:

  1. Eğitimli ve deneyimli ekip: Veteriner kliniğimizdeki ekibimiz, yüksek eğitimli ve uzmanlık alanlarında deneyimli profesyonellerden oluşur.Evcil dostumuzu en iyi şekilde tedavi etmek için elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirsiniz.
  2. İnovasyon ve teknolojik alt yapı: Veteriner kliniğimiz en son teknolojik araçları kullanarak size ve dostumuza en iyi hizmeti sunmak için çalışır. Bu sayede hastalıkların erken tanısı ve tedavisi mümkün hale gelir.Dolayısıyla iyileşme süresi hızlı olur.
  3. Müşteri odaklı yaklaşım: Size ve dostlarımıza en iyi hizmeti sunmak için müşteri odaklı yaklaşımımız bulunmaktadır. Her müşterimize ayrı bir özen gösterir ve her türlü sorunuzda yardımcı olmak için elimizden geleni yaparız.
  4. Güvenilir hizmet: Veteriner kliniğimizdeki ekibimiz sürekli olarak eğitilir ve güncellenir. Bu sayede size en güvenilir ve kaliteli hizmeti sunabiliriz.Her zaman size en iyi hizmeti sunmak için çalışırız ve hayvanlarınıza en iyi şekilde bakmak için elimizden geleni yaparız. Saygılarımızla.

Faydalı Sayfalar

 
Klinik İletişim: 📞 0(212) 607 1700
Konum: 🏥 Google Maps