Veteriner hekimlikte kan numunelerinin %70 i sorunludur ve bu beraberinde son teknoloji veteriner spesifik cihazları kullanma zorunluluğunu gerektirir. Kliniğimiz minik dostunuzun tüm sağlık ihtiyaçlarını karşılayacak ekipmanlar ile donatılmıştır. Klinik laboratuvarımız 3 farklı kilit teknolojiyi birarada kullanan İdexx procyte hematoloji cihazı, idexx cataliyst one biyokimya analiz cihazı, siemens idrar analiz cihazı ve video microskop ile donatılmıştır.

İDEXX PROCYTE DX HEMATOLOJİ CİHAZI

Dünyanın en gelişmiş kan sayım cihazı ile evcil hayvanlarınızın doğru sonuçları ile teşhise gidilir. 5 diferansiyel beyaz kan hücresi sayımı, net retikülosit sayımı procyte ı dünyanın en iyi hematoloji cihazı yapar. Can dostunuz için en güvenilir kan sonuçlarını bize verir.

İDEXX PROCYTE DX HEMATOLOJİ CİHAZI

IDEXX CATALYST BİYOKİMYA ANALİZ CİHAZI

Biyokimya analiz cihazıdır. Kuru slayt teknoloji ile tehlikeye atılan örneklerden bile doğru sonuçlar verir. Doğru teşhis için doğru sonuçlar bizim ve can dostunuz için önemlidir.

 

IDEXX CATALYST BİYOKİMYA ANALİZ CİHAZI 

 

SİEMENS CLİNETEK STATUS +

Bu idrar analiz cihazı ile tam parametre idrar değerlerinin dışında mikroalbümin ölçümü yapılabilmektedir. Çok az miktarda idrarda bulunan albümini normal idrar cihazları ölçemez. Bu değer ile pet'inizin bazı hastalıklarını önceden tahmin etmek mümkündür. 

Kliniğimiz bünyesinde bulunan idrar analiz cihazımız ile can dostunuzun idrar analizi yapılmaktadır. Mikroalbümin de ölçen bu yeni nesil cihaz petinizin olası hastalıklarını önceden tesbit etmemizi sağlar. 

IDEXX CATALYST BİYOKİMYA ANALİZ CİHAZI

VİDEO MİKROSKOP

IDEXX CATALYST BİYOKİMYA ANALİZ CİHAZI

Klinik İletişim: 📞 0(212) 607 1700
Konum: 🏥 Google Maps